Medewerker verkoop binnendienst

BOUW MBO+ (Fulltime)

FÖRCH Nederland BV
Of het nu gaat om bedrijven in de bouw- en houtsector, metaal- en autosector, bij fabricage, montage of onderhoud, overal is Förch de adviseur en partner voor werkplaatsbenodigdheden, montage- en bevestigingsartikelen en chemisch technische producten. Ons bedrijf is in 1963 in Duitsland opgericht en heeft inmiddels een jaaromzet van 435 miljoen Euro. Wereldwijd werken er 3.000 medewerkers bij Förch en we hebben 21 buitenlandse handelspartners.

Onze medewerkers komen uit de branche en zijn klantgericht waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ter uitbreiding van onze divisie BOUW zijn we voor ons verkoopkantoor in Hengelo op zoek naar een

 

Medewerker verkoop binnendienst BOUW MBO+ (Fulltime)

 

Functieomschrijving
Als medewerker verkoop binnendienst BOUW ben je de verbindende factor tussen onze buitendienst en ons hoofdkantoor in Duitsland. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit orderbegeleiding, order vrijgave en mail afhandeling. Daarnaast heb je veel telefonisch contact met de verkoopadviseurs in de buitendienst en handel je de bijzondere orders af. Je bent echt de vraagbaak voor onze buitendienst, daarnaast zal er regelmatig telefonisch en mailcontact zijn met ons hoofdkantoor in Duitsland, dit alles met als doel om het orderproces goed te laten verlopen. Binnen deze functie ben je tevens de productspecialist van ons bouwassortiment, je zoekt inhoudelijke product vragen uit, stelt samen met de leidinggevende een folder op met maandactie ’s en informeert je buitendienst collega’s over onze nieuwe producten.

Functie-eisen

Je hebt een gedegen opleidingsachtergrond bij voorkeur technisch administratief geschoold binnen de bouw branche (bijv. installatietechniek), MBO+ werk- en denkniveau. Je beheerst de Duitse taal in woord en geschrift (vereist) en hebt ruime ervaring in een administratieve functie met geautomatiseerde gegevens verwerking.

Persoonskenmerken
Je bent een administratieve duizendpoot die stressbestendig is, prioriteiten stelt, snel kan schakelen en grote hoeveelheden gegevens kan verwerken. Je bent gestructureerd in je werk en communiceert makkelijk per telefoon. Je werkt snel en efficiënt met computers en ons bouwassortiment intrigeert je. Tevens ben je je bewust van je rol binnen het bedrijf, je werkt vanuit zakelijk inzicht en zorgt dat het belang van de klant voorop staat. Je bent proactief, het uitzoeken van product technische vragen geeft je energie en je weet de weg binnen de wet en regelgeving rondom de bouw(of bent bereid dit uit te zoeken). Kortom je bent een energieke, vak volwassen collega met een commerciële, klantgerichte instelling.

Wat Förch Nederland biedt
Goede toekomstperspectieven in een groeiende organisatie. Werken binnen een klein en gemoedelijk team, waar ruimte voor eigen initiatief gewaardeerd wordt. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op een collectieve zorgverzekering en een pensioenvoorziening die volledig door de werkgever wordt bekostigd. Tevens is er een bonusregeling van toepassing binnen deze functie.

Interesse
Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je motivatiebrief en CV op korte termijn per email naar: carina.busch@foerch.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Carina Busch (bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag), Telefoon: 085-7732420