Altijd op de hoogte.

Uw directe weg naar ons productassortiment.

Met de E-commerce oplossingen van FÖRCH streven wij naar toegevoegde waarde op het gebied van informatie, communicatie en transacties.

Op verzoek kunt u met onze internet en smartphone app 24 uur per dag winkelen. Dankzij een overzichtelijke menustructuur bent u altijd slechts een paar muisklikken van het gezochte artikel verwijderd en heeft u altijd toegang tot alle belangrijke en actuele productgegevens. Geïntegreerde functionaliteiten zoals de goedkeuringsstatus van uw orders, het beheer van afleveradressen en een kostenbeheersysteem bevorderen een eenvoudige en efficiënte orderverwerking. Bijzonder handig, snel en veilig is het gebruik van een scansysteem binnen de FÖRCH webshop. Op deze manier belandt uw bestelling met slechts één druk op de knop in ons systeem en kunnen we direct aan de slag met de orderverwerking.
De online FÖRCH Webshop bereikt u via www.foerch.nl

E-procurement: oplossingen op maat.

Op verzoek kunnen wij uw elektronisch inkoopproces met onze op maat gemaakte E-procurement oplossing ondersteunen. De gewenste productgegevens zijn beschikbaar in het populaire bestandformaat BMEcat en classificaties volgens eCI@ss en UNSPSC of het E-procurementportaal. Een klant-specifieke verwerking van uw gegevens is voor ons vanzelfsprekend.