Gecertificeerde kwaliteit – bij ons de norm.

Kwaliteitsbeheer conform DIN EN ISO 9001:2015

DIN EN 9001
Leveringsbetrouwbaarheid

FÖRCH kwaliteit is terug te vinden in de producten, die optimaal op uw wensen zijn afgestemd en zowel door hun functionaliteit als hun prijs-kwaliteitverhouding overtuigen. FÖRCH kwaliteit is echter ook: 98,5 % leverbetrouwbaarheid / servicegraad. Onze betrouwbare logistieke partners zorgen ervoor dat bestellingen binnen 24 tot 48 uur worden afgeleverd. Om de door u gewenste artikelen snel en zeker te kunnen leveren, zijn alle stappen in het arbeidsproces – van goederenontvangst tot opslag in het grote magazijn of in het geautomatiseerde logistieke centrum – tot in de kleinste details onderling afgestemd en geoptimaliseerd. Klantgerichtheid in het kwaliteitsbeheer is bij FÖRCH de norm, Daarom zijn wij DIN EN ISO 9001 gecertificeerd.

Ons kwaliteitsbeleid richt zich in de eerste plaats op tevredenheid bij onze klanten, die wij van producten en diensten willen voorzien die in elk opzicht aan de gestelde eisen en verwachtingen voldoen.

Om deze doelstelling te bereiken, worden bij FÖRCH de onderstaande kwaliteitsprincipes in acht genomen:

  • Een hoge kwaliteit van onze producten en diensten is onze belangrijkste bedrijfsdoelstelling.
  • De maatstaf voor de kwaliteit van onze producten en dienstverlening wordt bepaald door onze klanten.
  • Onze klanten verwachten dat hun leveringen op een correcte en veilige wijze stipt op tijd geleverd worden. Daarom moeten afspraken worden nageleefd.
  • Zorgvuldige en grondige verwerking van aanvragen, offertes, orders en klachten volgens het ‘nul-fouten-principe’.
  • Bewustwording van de verantwoordelijkheden van alle medewerkers omtrent hun bijdrage aan de realisatie van onze kwaliteitsdoelstellingen en het melden van afwijkingen aan hun leidinggevende indien het afhandelen hiervan buiten hun bevoegdheden valt.
  • Verlagen van kosten en verhogen van de productiviteit met een gelijkblijvend hoog kwaliteitsniveau kan alleen worden bereikt als alle werkzaamheden vanaf het begin correct worden uitgevoerd.
  • Prioriteit geven aan het voorkomen in plaats van herstellen van fouten.
  • Een gedetailleerde beoordeling van onze leveranciers omdat de kwaliteit van onze producten daar sterk afhankelijk van is.
  • De eisen en verwachtingen van onze klanten in acht nemen.

Certificaat DIN EN ISO 9001:2015