Perfectie in een handomdraai.

Alles uit één hand.

Tijd is geld. Dat geldt voor iedere branche, maar in het bijzonder voor automotive werkplaatsen. Uw klanten willen snel weer op pad kunnen. Om snel te kunnen handelen hebben automotive specialisten flexibele en innovatie oplossingen nodig.

Er zijn weinig sectoren die zo dynamisch zijn als de automobielindustrie. Steeds weer nieuwe modellen en technologieën eisen een flexibele houding en bereidheid tot aanpassing van professionals. Alleen wie over de nieuwste technieken beschikt is in staat om snel en goed aan de behoeftes van zijn klant te voldoen. Dankzij de hoge kwaliteitsnormen is FÖRCH dé perfecte partner voor u. Onze producten zijn divers, kwalitatief hoogstaand en perfect afgestemd op de behoeften van de automobielindustrie. Onze dienstverlening is snel en betrouwbaar. Onze verkoopadviseurs zijn deskundig, persoonlijk en altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen. We geven u niet alleen ons woord, maar ook onze hand zodat u en uw klanten maximaal tevreden kunnen zijn.

Of het nu gaat om voertuigen met twee, vier of meer wielen: twee handen en de juiste apparatuur, meer heeft u niet nodig.

Het feit dat gereedschappen, werkplaatsbenodigdheden, verbruiksmaterialen, chemicaliën, elektronica en nog veel meer producten van FÖRCH komen, maakt uw werk niet alleen eenvoudiger, maar werkt ook beter. Veel keuzemogelijkheden, een goede kwaliteit en optimale efficiëntie zijn geen toeval. Wij denken in oplossingen die altijd precies op uw wensen aansluiten. Dit verklaart ons uitgebreide portfolio van hoogwaardige producten die letterlijk met onze taken meegroeien. Daarbij genieten speciale gebieden altijd onze zorg. Een hoogtepunt binnen ons brede aanbod is de FÖRCH TRUCKLine. Speciaal ontwikkeld en geperfectioneerd voor bedrijfswagenwerkplaatsen geeft het onze partners een voorsprong op hun concurrenten.