Bouwen en metaalbewerking in de beste handen

Uw handen kunnen alles; wij hebben de passende materialen en gereedschappen

Of het nu om individueel handwerk of industrie gaat: uw wensen zijn onze drijfveer. U inspireert onze productdeskundigen dagelijks om, met een breed scala op maat gemaakte producten, aan uw unieke eisen te voldoen. Als vakprofessional in bouw of metaal bent u natuurlijk niet alleen op zoek naar passende producten, maar ook naar oplossingen.

Verbruiksmaterialen, hand- en elektrische gereedschappen, chemicaliën of veiligheidsuitrusting: de professionele producten van FÖRCH komen zelfs onder de zwaarste omstandigheden tot hun recht. Onze grote deskundigheid en jarenlange praktijkervaring helpen ons bij het continu verbeteren en uitbreiden van het productassortiment. Gezien de optimale afstemming van onze producten op de eisen van lichte en zware constructies en de compromisloze eisen bij nauwkeurige ontwerpen en technieken, bent u bij FÖRCH aan het juiste adres.

Wij zijn op de hoogte van uw omvangrijke en gevarieerde werkzaamheden en zijn daardoor in staat om uw werk makkelijker te maken. Ons innovatieve en kwalitatief hoogwaardige productassortiment richt zich op veilige, nauwkeurige en efficiënte producten. Daarmee leveren wij de bouwstenen voor uw projecten en springt de vonk over.

Schroeven, timmeren, snijden, lassen, buigen, frezen, zagen of boren: wij nemen zelf ook onze producten in de hand om ze te controleren en testen. U kunt blind op de kwaliteit van onze producten vertrouwen. We herkennen nieuwe uitdagingen uit de praktijk en passen innovatieve oplossingen toe op onze producten. Daarnaast bieden wij u ook na aankoop ons advies en praktische hulp aan. Dat bent u immers van ons gewend.