Metaalbewerking in de beste handen.

Uw handen kunnen alles. Bij ons vindt u het passende handgereedschap.

Ongeacht of het om handwerk of industrie gaat: uw wensen zijn onze drijfveer. U inspireert onze productdeskundigen dagelijks om aan uw unieke eisen met een breed scala op maat gemaakte producten, te voldoen. Als vakprofessional in de metaalbewerking bent u namelijk niet alleen op zoek naar passende producten, maar ook naar oplossingen.

Verbruiksmaterialen, handgereedschappen, chemicaliën of veiligheidsuitrusting: de professionele producten van FÖRCH komen zelfs onder de zwaarste omstandigheden tot hun recht. Onze grote deskundigheid en jarenlange praktijkervaring stellen ons in staat om het productassortiment continu te verbeteren en uit te breiden. Gezien de optimale afstemming van onze producten op de eisen van lichte en zware metaalconstructies en de compromisloze eisen bij nauwkeurige metaalontwerpen en constructietechnieken, bent u bij FÖRCH aan het juiste adres.

Wij zijn op de hoogte van uw omvangrijke en gevarieerde werkzaamheden en zijn daardoor in staat om uw werk makkelijker te maken. Ons innovatieve en kwalitatief hoogwaardige productassortiment richt zich op veilige, nauwkeurige en efficiënte producten. Het gaat erom dat de vonk overspringt.

Of het nou om draadsnijden, snijden, buigen, zagen of veilen gaat: wij nemen zelf ook onze producten in de hand om ze te controleren en testen. U kunt blind op de kwaliteit van onze producten vertrouwen. Ook bij frezen, boren, lassen, omzetten of solderen herkennen we nieuwe uitdagingen uit de praktijk en passen we innovatieve oplossingen toe in onze producten. Daarnaast bieden wij u ook na aankoop ons advies en praktische hulp aan. Dat bent u immers van ons gewend.