Vertrouwde verkoopadviseurs

Niet altijd strak in het pak, wel betrokken en met kennis van zaken

Houding, klantgerichtheid en deskundigheid van onze verkoopadviseurs vinden we belangrijk. U herkent ze dan ook niet aan hun chique pak en mooie das, maar aan het feit dat ze weten waarover ze praten.

Wat hebben meer dan 300.000 klanten uit automobielindustrie; bouw en metaal met elkaar gemeen?Zij profiteren naast onze uitstekende productkwaliteit en oplossingen op maat ook van de unieke adviesvaardigheden bij FÖRCH.Wat betekent dit voor u? Wij staan op gelijke voet met onze relaties en spreken vooral dezelfde taal.Wij zijn daartoe in staat dankzij onze uitgebreide kennis die we veelal in de praktijk hebben opgedaan.Deskundig advies en goede begeleiding zijn bij ons dan ook belangrijke onderdelen van het totale FÖRCH-pakket.

Daarbij horen ook regelmatige scholingen naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen en trends, net als kennisuitwisseling met u en andere vakbekwame professionals. Vooral deze impulsen maken ons tot wie we zijn: een sterke en betrouwbare partner die met de tijd meegaat.

Uw contactpersonen

  • 37 verkoopadviseurs in Nederland
  • Actuele informatie over meer dan 100.000 producten   
  • Individueel persoonlijk advies en begeleiding