Toegewijde buitendienst.

Niet altijd strak in het pak, maar altijd van harte en met kennis van zaken.

Een goede verkoopadviseur houdt zich met meer dan alleen oppervlakkige zaken bezig. Zijn houding, klantgerichtheid en deskundigheid is belangrijk. Onze verkoopadviseurs herkent u dan ook niet aan hun chique pak en mooie das, maar aan het feit dat ze weten waarover ze praten.

Wat hebben meer dan 300.000 klanten uit de automobielindustrie en de bouw- en metaalnijverheid met elkaar gemeen? Zij profiteren niet alleen van onze uitstekende productkwaliteiten, maar ook van de unieke adviesvaardigheden van FÖRCH medewerkers. Wat betekent dit voor u? Wij staan op gelijke voet met onze relaties en spreken dezelfde taal. Wij zijn daartoe in staat dankzij onze uitgebreide kennis die we in de praktijk hebben opgedaan. Deskundig advies en een goede begeleiding zijn bij ons een belangrijk onderdeel van het volledige FÖRCH-pakket.

Daar horen ook regelmatige scholingen naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen en trends bij, net als kennisuitwisselingen met u en andere vakbekwame professionals.Dit is wat ons maakt tot een sterke en betrouwbare partner.

Uw contactpersonen

  • 37 verkoopadviseurs in Nederland
  • Actuele informatie over meer dan 100.000 producten
  • Actuele voorwaarden zijn dagelijks beschikbaar
  • Landelijke dekking in Nederland
  • Individueel persoonlijk advies en begeleiding