C-onderdelenmanagement

Maak gebruik van het besparingspotentieel bij inkoop van C-onderdelen

C-onderdelen diagram

In een wereldwijd concurrerende markt moeten alle zakelijke processen efficiënt en effectief worden ingericht. Vooral de inkoop.

FÖRCH is volledig ingesteld om uw inkoopproces zo economisch en eenvoudig mogelijk te maken. Daarom zien wij onszelf niet alleen als productleverancier, maar ook als branche-overstijgende leverancier van complete, individuele en modulaire systeemoplossingen voor C-onderdelen. In de aanschaf van kleine onderdelen zoals DIN- en normdelen, bouwchemicaliën, verbruiksmaterialen, boor- en schuurmiddelen en gereedschappen schuilt een potentiële efficiëntie- en productiviteitsverhoging. De goederen veroorzaken door het hoge volume namelijk aanzienlijke verwerkingskosten in de inkoop. Vooral als u vaak bestellingen plaatst.

Vanwege de verhouding tussen de relatief lage waarde van de onderdelen en de hoge verwerkingskosten, is het belangrijk om het inkoopproces te optimaliseren en de inkoop van C-onderdelen als een strategische managementkwestie te beschouwen. Alleen op deze manier is het mogelijk om onbalans tussen de hoge verwerkingskosten en de werkelijke waarde van de producten te minimaliseren.

Een succesvol onderdeelmanagement is beslissend voor een juiste balans tussen de productwaarde en de aanschafkosten. Daarmee kan onbenut besparingspotentieel effectief worden.

Onze flexibele dienstverlening reikt van advies en ondersteuning tot een volledige overname van uw inkoopproces.

Naast het C-onderdelenmanagement bieden wij een specifiek op onze dienstverlening afgestemd variabel opslagsysteem aan: FÖRCH VARO. Met dit opslagsysteem heeft u altijd inzicht in uw voorraad en kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten.